Currybroileri mainos

Kirjoittaja Aihe: JoMa 2017  (Luettu 186680 kertaa)

ArfmanninArvaukset

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #30 : 03.10.16 - klo:16:13 »
Ja Pekka oli taas asioista perillä!

Hoiskolainen, se original

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #31 : 03.10.16 - klo:22:34 »
Ja Pekka oli taas asioista perillä!

Onkohan ne huhuja vai kuulopuheita mutta erikoisia arvauksia täällä näkee ja monissa niissä ei mitään perää.
Olis mukava kun seurat kertoisiavat ite kenen kanssa neuvotellaan jne.
Het sitte mukavampaa olis seurata miten neuvottelut sitte etenee.
Tuleekohan ne Wikström ja Hakkarainen Sotkamoon.
Het sitte jännittää aina näin syksyllä nämä siirtomarkkinat.

Ihminen

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #32 : 03.10.16 - klo:22:59 »
Jos Allu jatkaa, niin jokerin roolissa. Aika antaa jo nuoremmille tilaa ulkopelissä. Jokerina Allulla olisi vielä parhaat vuodet edessä ja saisi keskittyä olennaiseen. Litti lyö ensi kesänä paljon juoksuja ja Päiviselläkin siihen potentiaalia. Jonne Kemppaisella"come back" kausi käden korjausleikkauksen jälkeen. Kuosasta puhutaan lähinnä hyvänä ulkopelaajana, mutta olisiko annettavaa myös sisäpeissä?

Poissa pesistieto

 • Pelinjohtaja
 • *****
 • Viestejä: 569
  • Profiili
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #33 : 04.10.16 - klo:20:48 »
https://www.youtube.com/watch?v=wqhcZX21l08&feature=youtu.be

Ihan hauska pätkä Mika Väisäsen sopimuksen kirjoittamisesta  ;D ;D ;D ;D

Ihminen

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #34 : 05.10.16 - klo:18:43 »
Tuo on hyvä :P
On vaan vähän turhan korkea syöttö, kun tuolla lyöjä ehtisi kiertää koko kentän.
Pirhoselle kolmas joukkue kolmen vuoden sisään. Tai oikeastaan neljäs neljän vuoden sisään. Nyt vielä PuPesta farmi JoMalle, niin saavat vielä jonkun rosterista yli jäävän pelimiehenkin PuPeen Pirhosen siivellä.
http://www.karjalainen.fi/urheilu/item/118814-ss-puijon-pesis-hankki-mikko-pirhosen-pelinjohtajakseen

FCPLE

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #35 : 09.10.16 - klo:11:35 »
Se on sitten kaksi Kiteeläistä itkupilliä löytäneet toisensa, mVaronen ja itte pArvmanni. Vaikea viimeisen jutun perusteella yhdistää kaikki kesän juorut, mistä suunnasta arvaajalle nämä jutut on kulkeutuneet. Ottiko tälle humppatukalle niin koville, kun seurassa tajuttiin, ettei mies ( voiko edes miehestä puhua!) aja mitään muuta kuin omia etujaan, että piti yrittää tämän toisen pellen kanssa alkaa juoruja taas kirjoittelemaan ja avaamaan seuran sisäisiäasioita. No onneksi järkeä seuran sisältä nykyisin löytyy, eikä annettu toisen Kiteepellen ( entinen Tj.) tavoin alkaa sotkemaan hyvään suuntaan menossa olevaa toimintaa. Eikun leima pers....n ja takaisin kiteelle. Tuollaiselle hyypiölle ei pitäisi olla mitään käyttöä, ja näin uskonkin että hommassa tulee käymään.
Onneksi löytyy järkeä niin taustalta kuin joukkueestakin nähdä tälläiset mätäpaiseet toiminnassa, ja ennen kaikkea osataan ja uskalletaan tälläiset poistaa seuran toiminnasta.
Hienoa Pennanen ja kumppanit ettette antaneet valua hienosti kehittynyttä urheiluorganisaatiotoimintaa osaamattomiin käsiin, vaan piditte puolia ja pullautitte pellen pois sotkemasta.

Poissa Koukku Ruudussa

 • Mailamies
 • ***
 • Viestejä: 113
  • Profiili
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #36 : 09.10.16 - klo:12:46 »
Siis hä? Mihin Tää liittyy? Melkonen purkaus. Onko multa mennyt nyt jotain ohi?

Poissa Isompi Jii

 • Lyöjäjokeri
 • ****
 • Viestejä: 255
  • Profiili
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #37 : 09.10.16 - klo:13:10 »
Kyse on Arffmanin Urheilulehden lauantaisesta, taas kerran JoMalle alatyyliin ilvivästä kirjoituksesta. Taitaisi olla jo psykiatrille töitä tuon vihasuhteen auttamiseksi.

Joko on keksinyt tarinan taas kerran omasta päästään tai sitten todellakin ns syvä kurkku on antanut infoa JoMan sisältä.

Kirjoitin jo aiemmin tuosta lukkariasiasta eli ettei M.Varonen vetäisi nepotismikortilla ensi kauden lukkarivalintaa ja lähellä taisi olla.

Joku tuon muutoksen aiheutti ja hyvä jos Varonen jyrättiin, ei hän JoMaa omista.

Nuo Arffman höpinät liian vanhoista pelaajista ja nuorennusleikkauksen välttämättömyydestä juuri heti ja nyt ovat aivan käsittämätöntä bullshittiä.

Eli Jussila ja Kallio olisi pitänyt saada nuorten edestä pois???? Nuo pelimiehet parhaassa iässään???

Eipä tuntunut Arffmonia vaivaavan Sotkamon KKK miesten ei-poisheittäminen nuorten edestä ja nuo KKK miehet ovat jo kohta yli 40 kaikki.

Ja vertaukset Kiteeseen menevät jo komiikan puolelle. Mahtaako Arffmen paljoakaan muistaa omista Kiteen vuosistaan saati noista 90 luvun lopun? Piristä ei Kiteeltä olisi siirtänyt Kesälahden Maansiirtokaan.

Kova on antipatia JoMaa kohtaan Sotkamon ja Kiteen miehellä (?) mutta rykiköön noita joutavuuksiana, näköjään harmittaa kun JoMa ei vielä olekaan kanveesissa.
JomaGo

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #38 : 09.10.16 - klo:13:41 »
No olipahan vuodatus! Oikeat Jomalaiset kyllä tunnistavat tarkoituksellisen loanheiton ja riidankylvämisen by Arffman ja co.  Varosen Mikko on Jomalle tärkeä mies, joka on tehnyt seuran eteen paljon hyvää ja suurella sydämellä. Jos hänen kaltaisiaan olisi seuratyössä enemmän, olisi moni asia urheiluseuroissa paremmin. Koirat haukkuu, karavaani kulkee. Hyvä JoMA ja Mikko! Ja Haista paska Urheilulehti!

Ana Lyysi

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #39 : 09.10.16 - klo:14:10 »
Aika hyvin ,arffmann kyllä perustelee tuon väitteensä. Sotkamoa ja Vimpeliä ei haasteta ensi kaudella, joten kannattaisi alkaa rakentaa joukkuetta pidemmällä tähtäimellä.

Sitä en sitten osaa sanoa, mikä tuon tavoitteen osalta olisi paras ratkaisu.


Jomagolle

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #40 : 09.10.16 - klo:14:30 »
Ja millä tavalla Varonen tärkeä?? Ja oikeat Jomalaiset?? Seurasta kuule löytyy aika monta ihmistä jotka tekevät aidosti täydellä sydämmellä seuran eteen töitä, ei pönkittääkseen egoa tai ajaen omia etuja.
Näistä ja monista muista asioista tulee varmasti faktoja esille lähiaikoina.

Poissa kirjastoapulaine

 • Lyöjäjokeri
 • ****
 • Viestejä: 427
  • Profiili
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #41 : 09.10.16 - klo:17:03 »
Samaa mieltä, että tarkoituksenmukaisetonta verrata toisen joukkueen pelaajamuutoksiin 20 vuotta sitten ja toinen mikä hämmästyttää, on Arffmanin suhtautuminen Superpesikseen. Jos Superpesiksen himmein mitali on hänestä vain kälyinen...niin miten turhana hän pitää koko lajia? Ja liian radikaali nuorennusleikkaus voisi olla kohtalokas. Vaikka joukkue olisi sinänsä halvempi, mutta mitä jos katsojien kiinnostus vähenee kovasti ja kaikki myynti sakkaa sitä kautta? Entä mikä olisi vaikutus junioritoimintaan? Juuri noustu junioritoiminnan osalta aivan suurimpien seurojen luokkaan, niin edarin heikko menestys voisi korreloida negatiivisesti tuleviin junioreihin ja sitä kautta tulevaisuuden JoMaan.

Arffmanin jutussa ei minusta ole koko totuus. Ehkäpä tehty juuri se kaikista paras ratkaisu kokonaisuuden kannalta. Jospa Arffmanilla jotain JoMaa vastaan, kun noin läpinäkyvästi hyökkää vuosi toisensa jälkeen joensuulaisen pesäpalloilun kimppuun negatiivisilla jutuillaan.

Voi olla etten kaikkia juttuja kuule, tai ettei niitä ikinä mistään kerrottaisikaan, mutta voin sanoa etten koskaan ole kuullut tuollaista kritiikkiä Mikko Varosta kohtaan, mitä täällä tuossa ylempänä mainittiin. Vain positiivisia asioita on minun korviin saakka riittänyt.

Huh huh

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #42 : 09.10.16 - klo:19:15 »
Arffmania taitaa jurppia se, että omat JoMaa koskevat veikkaukset on menneet pääsäätöisesti pieleen ja epäilen, että jälleen kerran menee. Affella taitaa olla muistini mukaan pikavisiitti myös JoMaan pelinjohtajana joltain muinaiselta suomisarjan tasolta ja pahasti epäilen, että tuolta ajalta on Pekulle jäänyt jotain hampaankoloon. Kiteen sympatiathan on kaikilla tiedossa.
Aivan käsittämätöntä logiikkaa verrata jotain Kohosen tapausta 20-v takaa S-K Varoseen. Mikä tahansa superin joukkue ehkä Sotkamoa ja Pattijokea lukuunottamatta, ottaisi Väisäsen lukkariksi ilosta kiljuen. Nyt kun JoMa sen tekee, niin se onkin sokeutta. Kyllä kai Arffmankin A-poikien finaaleita seuratessä näki sen, että ei ollut Sampista vielä edes A-pojissa johtavaksi pelaajaksi. Miten siihen vielä olisi valmius ollut miesten superissa? Ehkä tämä oli se mikä herätti seurajohdonkin kiirehtimään Väiskin sopimusta tai sitten jatko olikin jo koko ajan tiedossa, mutta haluttiin tarkoituksellisesti pitää hullua jännityksessä.

Tämähän menee varsin mielenkiintoiseksi, että haukutaan seurajohto sokeaksi, jos kaikki ei menekään "asiantuntijan" mielen mukaan. Ja Arffmannin omat näytöt pelinjohtajana tai seurajohtajana olivatkaan mitkä....? Oliko niitä meriittejä palaajanakaan kovin kauheasti?  Taisi Pekan aktiiviaikoinakin se totuus löytyä jostain muusta kuin kaurapuurosta eli viitaan erääseen toiseeen, kylläkin nestemäiseen, viljatuotteeseen.

Luoja mitä päättelyä tämäkin osoittaa::..ja että Tuomas Jussilan ja Timo Kallion olisi annettu lähteä, jos he olisivat lähteneet..." Molemmilla oli sopimus katkolla, joten mitäs keinoja JoMalla olisi heitäkään ollut väkisin pitää.... Onko Arffman ajatellut (epäilen) asiaa siltä kannalta, että ehkäpä tämän kaksikon jatkoon vaikutti se, että Väiski jatkaa lukkarina ja mitaleita olisi senkin puolesta mahdollista kirkastaa jo tulevalla kaudella. Rautiaisen jatkostahan ei tiedä vielä muut kuin itse ja ne jotka pelaajaneuvotteluita käyvät. Ihme kun ei Niemenkin jatkoa lytätty saman tien. Korkki kiinni nyt Pekka!

vieras

 • Vieras
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #43 : 09.10.16 - klo:20:03 »
Edellisiä sen kummemmin tuntematta en kommentoi,paitsi viime kesänä b-junnujen peli Pattu-Joma.Muista enää kuka Joman junnu ei pelannut M.V. mieliksi niin hän huutamalla kaikkien pelaajien ja yleisön kuullen moitti poikaa kun hän ulkokentältä tuli vuoronvaihtoon,pää painuksissa.Voi vain kuvitella miltä nuorelta pelaajan alusta tuntui.Luulisi että ohjausta nuinkin kokenut kuin Mikko on ,voisi tehdä muutoinkin.Jatkakaa.

Poissa Kupperiväliin

 • Vaihtopelaaja
 • **
 • Viestejä: 59
  • Profiili
Vs: JoMa 2017
« Vastaus #44 : 13.10.16 - klo:20:51 »
Tietääkö joku rautiaisen tilanteesta? Jatkaako vai ei?