Currybroileri mainos

Kirjoittaja Aihe: Oulun Lippo 2018  (Luettu 152195 kertaa)

Poissa Noketti

 • Junnu
 • *
 • Viestejä: 17
  • Profiili
Oulun Lippo 2018
« : 18.09.17 - klo:20:01 »
Keskustelua tulevasta kaudesta.

vieras

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #1 : 18.09.17 - klo:20:49 »
Kohta saame seurata sivistynyttä spekulointia Oulusta.

Poissa jmaa

 • Junnu
 • *
 • Viestejä: 37
  • Profiili
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #2 : 19.09.17 - klo:17:42 »
Kukahan lipossa ens kaudella syöttää.jos väisänenki lopettaa uran ja Heimonen jatkaa vimpelissä.tai ketähän lippoo ylipäätää tulijoita .

Miksei

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #3 : 20.09.17 - klo:00:52 »
Pohjola

Vieras

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #4 : 20.09.17 - klo:09:37 »
Huusko?

Hoiskolainen, se original

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #5 : 20.09.17 - klo:09:48 »
Het sitte, joku Oskari Salmelahan on ainakin syötelly.
Siinähän se, het sitte huoli on poissa

kunnarkunkku

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #6 : 20.09.17 - klo:11:51 »
Onhan siellä toinenkin Salmelan poika.  Jospahan kasetti kestäisi Oskaria paremmin.  Kuuluu olevan tosi lahjakas juniori.

Oulun Lippo 201?

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #7 : 21.09.17 - klo:20:27 »
Lippo pesis istuu seuraavaksi neuvottelupöytään, hmm, verottajan kanssa.

Verovelkarekisteri on julkinen palvelu, josta voi tarkastaa yrityksen tai elinkeinonharjoittajan verovelat ja laiminlyönnit oma-aloitteisten verojen ilmoittamisessa.

Kun tekee haun vaikkapa tällaisilla tiedoilla: Oulun Lippo Pesis ry, Y-tunnus 2371209-4, saa haun tuloksena tällaista: Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa. No, tokkopa tuossa mitään perää on.

Pyysalo vieraili viime viikolla Oulussa ja Oulu-lehti kirjoitti: "Tämä oli urani parhain keskustelu pesisseurojen kanssa". Olikohan Pyysalon ja muiden paikalla olleiden kanssa näistä puhetta? Ainakaan Oulu-lehden jutussa ei veroveloista mainittu vaan Pyysalo totesi suunnan olevan hyvän. Mitähän muuta hyvää tuosta suunnasta vielä löytyy. Oulun Ely-keskuksen Palkkaturvaosaston ovien saranat on talonmiesten tietotoimiston mukaan jouduttu rasvaamaan. Ovet ovat olleet varsin kovalla kulutuksella tässä viime aikoina.

Jäämme odottelemaan millaisia sopimuksia syntyy.

Poissa MieVaan

 • Pelinjohtaja
 • *****
 • Viestejä: 3139
 • Tunnusta väriä!
  • Profiili
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #8 : 21.09.17 - klo:20:37 »
Eihän tuo ole tavatonta miesten Superpesiksessä. Ainakin yhdellä toisella tämän kauden miesten superpesisseuralla on ollut yli 10 k€ verovelkaa viime syksystä asti. Ei tuollainen näytä kauheasti Superpesistä tai liittoa huolettavan. Ja verottajan kanssa voi maksuohjelmasta sopia jos ei sovi mitään niin sitten kyllä päätyy varsin nopeasti protestilistalle.

Poissa Riukulehto

 • Lyöjäjokeri
 • ****
 • Viestejä: 324
  • Profiili
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #9 : 22.09.17 - klo:01:49 »
Perjantain Kalevassa haastateltu Helasta. Velkaa on viisinumeroinen summa, joka on pitkäaikaista lainaa. Menneestä kaudesta tulee miinusmerkkinen tulos, joka on kuitenkin erittäin paljon vähemmän kuin vuosi sitten. Kauden 2018 joukkue on pääsarjakokemukseltaan vahvempi kuin 2017. Joukkue julkaistaan kuukauden sisällä.

Sepi

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #10 : 22.09.17 - klo:11:42 »
Nuohan on ihan positiivisia uutisia Lipon osalta.Taitaa Lipon himovastustajille olla karvasta luettavaa tuollaiset uutiset, kun ovat juhlineet jo Lipon varmaa tuhoa ja sarjasta tiputtamista näillä palstoilla.Jos vielä joukkue saadaan kohtuulliseksi, niin eiköhän Lipon suunta ala pikkuhiljaa oikenemaan.Kun luottamus palautuu, sponsoreita on helpompi saada ja ensi vuosi saattaa hyvinkin olla jo plusmerkkinen taloudellisestikin.

Ouluhallista

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #11 : 22.09.17 - klo:12:58 »
Kovasti positiivisia uutisia, malttakaahan, kun kuukausi vaihtuu...

Veloista ja tappioista, kuka laskee minkäkin velan millaiseksi. Tuossa "viisinumeroisessa" luvussa ei ole esim. verovelkaa eikä myöskään summaa jonka seura on pystyssä pelaajille. Jo nämä kaksi viimeksimainittua summaa lähentelee 100 000 euroa. Tottahan se on, sadassatonnissa on viisi numeroa, jopa yli. Ja jos hankalaksi menee niin velat voi muuttaa satunnaisiksi tuotoiksi. Tämä metodi lienee tuttu lippolaisille.

Mitähän muuta rästimaksuja tuolta vielä putkahtelee tuon verovelan lisäksi. Jos tienvarsimainostaulujen luvat ovat "unohtuneet" hakea, niin mitähän muuta on "unohtunut"? Yksi mikä helposti "unohtuu", on pelaajien vakuutukset. Onkohan seura maksanut lisenssit, pelaajaturvat vai urheilijavakuutusko se nykyään on. Tämä on sellainen joka maksetaan pelaajista joiden palkkio ylittää 10 000 euroa. Tällaisia pelaajia Oulussa pelasi viime kaudella ainakin viisi, Huuskonen, Korhoset, Jokinen ja Pelkonen.

On varmasti helppoa istua neuvottelupöytään pelaajan kanssa kun edellisen kauden pelaajapalkkiot on maksamatta. Valtit voi olla hivenen kateissa. Eli suomeksi, pitäisi heti siltä istumalta maksaa edellisen kauden rästi ja samalla heti tulevan kauden palkkio koska kuka on niin tyhmä että menee samanlaiseen jauhantaan... No, tällaisiakin pelaajia vielä varmasti löytyy.

Näyttää, että kommentoijillakaan ei oikein ole hallussa tuo perusmatematiikka. Perusmatematiikka ei ole sama asia kuin persumatematiikka. No, persutiedoilla ei muutenkaan pitkälle pötkitä.

Ouluhallista

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #12 : 22.09.17 - klo:13:02 »
Kyllä mua vit...aa. Mä hypin tasajalkaa ja Lippo vaan porskuttaa.

kunnarkunkku

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #13 : 22.09.17 - klo:21:33 »
Totta kai se ottaa päähän kun ei voi asioille mitään.  Jos tuon hirveän louksutksen sijaan käyttäisiin energiaa johonkin muuhun, vois saada jotakin aikaan.  Pikkulapset kiusaavat toisiaan ja me vanhemmat tuomitsemme sen heti.  Mutta entäs kun aikuiset kiusaavat toisiaan.  Se on jostakin syystä sallittua.  En tiedä kenen etu olisi jos Lippe-Pesis ei olisi saanut lisenssiä Superiin.  Olisiko sitten esim.Keki nostettu sinne Lipen sijaan.  Vai olisiko Siipe saanut sen paikan.  Koko Pohjois-pohjanmaan pesäpallon etu on se, että Oulussa on superpesisjoukkue.  Miten sen voisi  hyväksyä puhtain mielin?  Miten  kasvaa noista lapsenkengistä ulos?  Voisko Vihtkari tuoda sitä järkeä?  Yritetään keskittyä jatkossa vain omaan osaamiseen ja sen kehittämiseen.  Nyt kun vielä näyttää siltä, että yhtään valovoimaista tähteä ei kasva vuodessa, ei kekistä, ei lippojunioreista eikä pattusta.  Nyt jos koskaan vaadittaisiin vähän yhteishenkeä.

Karppa

 • Vieras
Vs: Oulun Lippo 2018
« Vastaus #14 : 22.09.17 - klo:23:08 »
Aivan, voi vain kuvitella kuinka siellä koko lippoperheen voimin hypitään tasajalkaa.

Lehteen tosin oli oikein musteella painettu että kaikki on hyvin, riidelty ei olla ja lippoperhe pitää toisiaan hellästi käsistä, ihkua. Mitään salattavaa ei ole, olemme avoimia - kuin lompakkomme. Kalevalle unohtui mainita tuo pieni verovelka ja miten lie tuon ulosottoviraston kanssa, sieltäkin saattaa jotain löytyä, kannattaisi tarkistaa. Ja nämä oli niitä positiivisia uutisia. Uskon että lisää uutisia on tulossa. Ne ei tosin liity joukkueen kokoamiseen, joka sekin on edessä. Luulen kyllä että tuo jälkimmäinen on jo tehty, pakon sanelemana.

Ymmärrän että toisia ärsyttää suunnattomasti lukea jatkuvasti tällaisia uutisia. Se, että niistä kirjoittaa oikeat, luotettavina pidetyt mediat, ei mv-mediat, tarkoittaa että jutut pitävät paikkansa. Kummallista ettei muista seuroista lehdet kirjoita tällaista. Mistähän se mahtaa johtua. Uutisia odotellessa...